Filters
Пребарување
2Б АВНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата 2Б АВНИ се занимава со продажба на:

- Училишни материјали и опрема
- Канцелариски материјали и опрема
- Печатарска опрема и материјали, тонери
- Промотивни подароци

Овластени сме за програмата од брендот Two Brothers и застапници за GIOTTO (FILLA), PENSAN (FATIH), DELTA, DELI

Подетално за компанијата

 

2Б АВНИ

 

Компанијата 2Б АВНИ се занимава со продажба на:

  • • Училишни материјали и опрема

  • • Канцелариски материјали и опрема

  • • Печатарска опрема и материјали, тонери

  • • Промотивни подароци

Овластени сме за програмата од брендот Two Brothers и застапници за GIOTTO (FILLA), PENSAN (FATIH), DELTA, DELI

Располагаме со голем асортиман на канцелариски материјали и опрема, училишни материјали, прибор и опрема. 2Б АВНИ во својата понуда има и грфички машини со кои можете лесно да започнете сопствен бизнис. Освен машини и репроматеријали имаме и богат асортиман на графичка опрема, преси за маици, бои за печатари, како и целата дополнителна опрема.

Веќе со години имаме и голема палета на промотивни подароци за маркетиншко промовирање на вашите компании и тоа од евтини подароци за масовно промовирање, до есклузивни деловни подароци.

Во 2Б АВНИ сме познати и по богатата понуда на компатибилни тонери за сите видови печатари со исклучителен квалитет.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Славеј Планина бр. 60, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа