Filters
Пребарување
АДИСА ГРУП дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АДИСА се занимава со изработка, продажба и монтажа на:

- Укрсни огради од алуминиум, инокс, стакло
- Гелендери од алуминиум, инокс, стакло
- Собни врати
- Обработка на стакло

АДИСА ГРУП дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона бр. 35, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/717 101

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа