Filters
Search
AGORA EPOKSID

Main occupation

АГОРА ЕПОКСИД е градежна компанија специјализирана за поставување на индустриски и декоративни подови од епоксидна смола и тоа:

- Индустриски епоксидни подови
- Декоративни микроцементни подови
- Хидроизолација
- ПВЦ подови

AGORA EPOKSID

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Gradsko pazariste, first floor, local 74, 1200 Tetovo, Macedonia
City: Tetovo
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)78/250 826

Social media

Contact person