Filters
Пребарување
АГРОМИКС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

омпанијата АГРОМИКС се занимава со:

- Преработка (дехидрирање) и продажба на големо на јаткасти производи и зеленчук (семе од тиква, компир, спанаќ, морков, пашканат, целер, кромид, праз, лук во прав, лук во парчиња, магдонос, оригано, лупен сончоглед...)
- Мед (пакуван и рефус) .)
- Репроматеријали за зачини (натриум глутаминат и витамин B2)
- Плантажно одгледување на билки во сопствени капацитети
Референтна листа: АлкалоидВитаминкаЖито ЛуксВиталија 

Дистрибуција на нафтени деривати Shell, бензинска пумпа АК ОИЛ

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Цела месарска и пекарска индустрија

Бензинска пумпа АК ОИЛ

Дистрибуција на нафтени деривати Shell

agromiks-clubeconomy

Подетално за компанијата

АГРОМИКС

АГРОМИКС Свети Николе се занимава со преработка (дехидрирање и конзервирање) на овошје и зеленчук, со откуп на билки, како и со плантажно одгледување на билки во сопствените капацитети. Наша цел е натамошно унапредување на обемот и на квалитетот на производство на сушен зеленчук, овошје и билки, под постојан стручен надзор на квалнфикуван партнер од Германија. Развојните планови на АГРОМИКС подразбираат натамошно негување и развојот на кооперантските односи. Тие се гарант, но и обврска за нашата развојна стратегија.

Види повеќе
agromiks-clubeconomy

ТУНЕЛСКА СУШАРА

АГРОМИКС располага со современа тунелска сушара која работи на топол воздух, со електронско регулирање и контролирање на зададената температура и процентот на влага, во зависност од дефинираниот режим на сушење. Капацитетот на сушарата е 1.000 килограми сушен зеленчук дневно, по една лента. Сушењето е најквалитетно конзервирање на овошјето и зеленчукот.

agromiks-clubeconomy

СОРАБОТКА

Компанијата АГРОМИКС е основан во 1995 година и има воспоставено кооперантски односи со земјоделците во Овчеполскиот регион, кои располагаат со 20.000 хектари обработливо земјиште, од кои 3.000 хектари се под системи за наводнување. Ние го организираме земјоделското производство на нивите на земјоделците, воедно и ги откупуваме нивните производи, a ја организираме и продажбата на репроматеријали што им се потребни. Деловните простории на компанијата се во Светн Николе. Тимот стручњаци на АГРОМИКС има воспоставено соработка со бројни надлежни и научни институции во земјата, а за земјоделците кооперанти постојано организира обуки и стручни предавања.

agromiks-clubeconomy

УСЛУГИ

- Преработка (дехидрирање) и продажба на големо на јаткасти производи и зеленчук (семе од тиква, компир, спанаќ, морков, пашканат, целер, кромид, праз, лук во прав, лук во парчиња, магдонос, оригано, лупен сончоглед...);

Мед (пакуван и рефус);

Репроматеријали за зачини (натриум глутаминат и витамин B2);

- Плантажно одгледување на билки во сопствени капацитети.

agromiks-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ударничка бр. 11, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Наке Штериов - менаџер


Мапа