Filters
Пребарување
АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ денес е водечка компанија за продажба на производи за водоводни инсталации, греење и соларни системи.

АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ значи продажба, но, исто така, значи и услуга, обезбедена од професионалци со децениско искуство кои се подготвени безрезервно ја пренесат неопходната техничка експертиза и know-how

 

АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ

АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ е лидер во продажбата на материјали за греење, водовод и сончеви системи на територијата на Македонија.

Компанијата е основана од инженер Расит Зенки во 1989 година во Гостивар, каде што денес се наоѓа подружницата и канцеларијата за продажба.

Види повеќе
akvaterm-clubeconomy
akvaterm-clubeconomy

ДЕЈНОСТ

На почетокот компанијата се занимаваше само со продажба на производи за греење и остваруваше мал годишен обрт.Вистинската посветеност кон бизнисот и кон задоволување на желбите и барањата на потрошувачите, придонесе во сите овие години обемот на продажбата перманентно да се зголемува. Денес АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ располага со деловен и продажен простор од 3000 метри квадратни површина, богато снабдени со производи, материјали и опрема за системи за греење, водовод и соларни системи од познати светски брендови, кои ги застапува и чии производи ги продава низ целата територија на Македонија.

Види повеќе

БРЗА И КВАЛИТЕТНА УСЛУГА

За да ги задоволи барањата на клиентите и да обезбеди брза и квалитетна услуга, компанијата има повеќе од 10 вработени. АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ е генерален застапник на повеќе европски брендови на материјали и опрема за водовод, греење и соларни системи, од кои ги издвојуваме Tiemme, Sanha, Industrie pasotti, Imas radiators, Aqua system, Halcor, Termomont, Union foam, Styleboiler, Termopan...

Годишниот обрт на фирмата денес е поголем од 5.000.000 евра, а развојните планови на АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ се насочени кон одржување на нагорниот тренд во продажбата, заради што, покрај на македонскиот, почнува да настапува и на пазарите во регионот.

akvaterm-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Населба Малеарди, 1230 Гостивар
Бул. 8-ми Септември бр. 2, Скопје - Изложбен салон
Ул. Глобочичка бр. 57, - Салон во Струга
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)42/221 547

+389 (0)42/221 548

+389 (0)70/297 993

+389 (0)70/298 341

+389 (0)76/273 707 - Изложбен салон во Скопје

+389 (0)75/242 978 - Изложбен салон во Скопје

+389 (0)71/346 509 - Изложбен салон во Струга

+389 (0)71 346 103 - Изложбен салон во Струга

Социјални медиуми

Лице за контакт

Арџент Зенки


Мапа

Документи