Filters
Пребарување
АЛПОС - ШТО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АЛПОС е ексклузивен застапник на магнатот за градежни системи, ШТО од Германија.

- Термоизолациски фасадни системи
- Малтери и бои за надворешна и внатрешна употреба
- Системи за звучна изолација
- Санација на бетон
- Подни облоги

Подетално за компанијата

АЛПОС - ШТО

Компанијата АЛПОС е ексклузивен застапник на магнатот за градежни системи, ШТО од Германија.
Од фабрика за цемент и вар во областа Вајзен, во 1835 година во Штулинген, Германија, се развила ШТО АГ, меѓународна група на компании, која во градежната индустрија е позната како стручњак за термоизолациски фасадни системи и како производител на најквалитетни фасадни и внатрешни премази (малтери и бои).

clubeconomy

ТЕРМОИЗОЛИРАНИ ФАСАДИ

Благодарејќи на големата иновативна сила и стручност во својата главна дејност – термоизолирани фасади – групацијата ШТО станала предводник на светскиот пазар. Темел за тој успех е лајтмотивот на ШТО: „Да градиме свесно“, со кој ШТО се обврзува дека ќе ја зачува вредноста на старите и новите градби, како и дека ќе биде предводник во еколишки свесно и хумано обликување на животниот простор.

clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Денес, ШТО нуди широка палета на бои, малтери, мазни и структурирани, и изолациски системи, како за надворешна, така и за внатрешна употреба. Ако се земат предвид подружниците ШтоКретек и ШтоВеротек, ШТО мрежата на производи опфаќа фасадни системи, материјали за ентериери, системи за звучна изолација, санација на бетон и подни облоги.

clubeconomy
clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 8 бб, Јадранска магистрала, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2602 632

Социјални медиуми

Лице за контакт