Filters
Пребарување
АЛУМИЛ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АЛУМИЛ Скопје се занимава со продажба на алуминиумски системи од сопствениот бренд Alumil, ПВЦ системи од реномираниот германски бренд Salamander Industrie Produkte, како и поликарбонатни плочи,J-Bond панели, алуминиумски ламели и останати елементи за ролетни, механизми и други репро материјали и аксесоари.

Alumil S.A. е една од водечките и технолошки најнапредните индустриски групации во Европа и воедно претставува најголема приватна групација за есктрудирање на алуминиум во Југоисточна Европа, врз основа на производство, дистрибутивна мрежа и асортиман на алуминиумски системи

Alumil S.A. со повеќе од 30 години искуство, претставува една од најразвиените компании на глобално ниво од областа на дизајн и производство на екструдирани алуминиумски производи, со производни линии од најнова технологија и има деловни активности во повеќе од 70 земји во светот

Подетално за компанијата

АЛУМИЛ Скопје

Компанијата АЛУМИЛ Скопје се занимава со продажба на алуминиумски системи дизајнирани и произведени од групацијата Alumil S.A., како и со продажба на ПВЦ системи (bluEvolution 73 и bluEvolution 82, evolutionDrive) од реномираниот германски бренд Salamander Industrie Produkte, како и поликарбонатни плочи, J-Bond панели, алуминиумски ламели и останати елементи за ролетни, механизми и други репро материјали и аксесоари.

Alumil_1

ИСКУСТВО

Со повеќе од 30 години искуство Alumil S.A. е една од најголемите компании на глобално ниво во доменот на дизајнот и производство на екструдирани алуминиумски производи, со производни линии од највисока технологија во сите свои фабрики.

Alumil_1

АЛУМИНИУМСКИ СИСТЕМИ

Alumil S.A. произведува алуминиумски системи за секаква употреба, кои се проектирани, развиени и тестирани во оделот за истражување и развој на компанијата, а потоа сертифицирани од страна на меѓународно признати институти и лаборатории, како што се: IFT Rosenheim (Германија), A.A.M.A (САД), Instituto Jordano (Италија), EKANAL (Грција)... Alumil S.A. има деловни активности во повеќе од 70 земји.

Alumil_1

ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЈА

Основна дејност на Alumil S.A. е проектирање, производство и дистрибуција на амуминиум за монтажни конструкции. За големите проекти можеме да понудиме и специјални решенија кои точно се вклопуваат во спецификите на проектот.

Alumil_1

ВРВНИ ПРОИЗВОДИ НАМЕНЕТИ ЗА КЛИЕНТИТЕ СО ВИСОКИ ОЧЕКУВАЊА!

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Борис Трајковски бр. 74 А,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Иван Никушев


Мапа