Filters
Пребарување
АНС ПЕЧАТНИЦА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АНС ПЕЧАТНИЦА се занимава со печатење на секакви промотивни материјали.

Располагаме со најсовремено дизајн и фото студио, како и опрема за офсет печатење од најновата генерација

Подетално за компанијата

ANS Graphic

Во изминатите дваесет години ANS Graphic преку успешната соработка со компании од Македонија и од странство, успеа да завземе значајно местото на пазарот за печатење и дизајн. ANS Graphic е посветена на максимизирање на вредноста за секој клиент и успешно завршување на секој зададен проект. Располагаме со офсет технологија за печатење до В 1 формат и со најсовремена CTP технологија за подготовка на печатењето. Исто така, располагаме и со принтери за дигитално печатење на големи формати, до 500 м2 на ден.

ans-pecatnica-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Најсовремената технологија, заедно со високо-профилираниот кадар со кој располагаме, ни овозможува да произведуваме производи со врвен квалитет, по многу конкурентни цени. Повеќе информации за нас и нашите производи можете да добиете на нашата facebook страна @ansprint.

ans-pecatnica-clubeconomy

ANS Graphic

Успехот на вашите принтани материјали зависи од многу фактори.
Еден од факторите - перформансите на материјалот е правилно дизајниран дизајн, внимателно избрани материјали и соодветни бои.
Како да знаете која боја да изберете?
Дали ќе го поврзете со бренд или ќе ги следите глобалните трендови?
Дали сакате минималистички дизајн или модерна ретро верзија на постоечкиот дизајн?
Сведоци сме на голем број бесплатни ресурси и совети кои секојдневно се менуваат.
Ние веруваме дека тоа е патот до врвот.

  • • Изберете професионални дизајнери и дајте им ги своите приказни

  • • Изберете висококвалитетна хартија за мала разлика во цената

  • • Изберете печатница која има високи критериуми за печатење

  • • Никогаш не двоумете се да експериментирате и да барате повеќе.

ans-pecatnica-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бб,
7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Павле Нашоку