Filters
Пребарување
ДИС - Деловно Информативни Системи / АРХИВИРАЈ
WWW: www.dis.mk
Е-пошта: office@dis.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ДЕЛОВНО ИНФОРМАТИВНИ СИСТЕМИ - АРХИВИРАЈ е прв приватен архивски центар во Македонија

- Архивирање на документација
- Скенирање на документација
- Микрофилмување
- OCR скенирање / обработка на податоци
- Online hosting
- Уништување на документација

ХАРДВЕР: Kodak скенери, Kodak микрофилм, ATIZ скенери, сервис опрема

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 15489

ДИС - Деловно Информативни Системи / АРХИВИРАЈ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДИС- Деловно Информативни Системи доо

ДИС- Деловно Информативни Системи доо – ARHIVIRAJ.COM, е првиот архивски центар во Македонија. Од своето основање во 2011-та до денес, ДИС нуди квалитетни и проверени производи и услуги. Во пресрет на современите потреби на сегашните и идни клиенти, компанијата ДИС им го нуди најширокиот стандардизиран пакет на услуги кој подразбира управување со деловната документација. Компанијата Деловно Информативни Системи во својот outsourcing центар дава услуги на скенирање и микрофилмување на документацијата со капацитет од околу 70.000 скенирани документи дневно, како и архивирање на документaцијата во нашето архивско депо со површина од 1000 м2. Архивското депо е изградено и приспособено на највисоките светски стандарди. Нашата актуелна понуда ги опфаќа следниве производи и услуги:

dis-clubeconomy

УСЛУГИ

• Архивирање на документација

• Скенирање на документација

• Микрофилмување

• OCR скенирање / обработка на податоци

• Online hosting

• Уништување на документација

dis-clubeconomy
dis-clubeconomy

врвна технологија

Во рамките на активностите на outsourcing центарот на ARHIVIRAJ.COM, клиентите добиваат целосна поддршка (од почетокот до крајот на процесот) која опфаќа скенирање и микрофилмување на хартиени документи, како и транспорт, архивирање, складирање и чување на (hard copy) документи во модерно опремен архивски простор.

Спојувајќи ја врвната технологија со највисоки сертифицирани светски стандарди кои ги следи ДИС во секоја етапа од процесот на работа, нашите активности секојдневно растат. Во моментов ДИС поседува 1.000 м² најсовремен архивски простор за архивирање на документи и 10.000 м² во подготовка.

ХАРДВЕР

• Kodak скенери

• Kodak микрофилм

• ATIZ скенери

Сервис опрема

Кодак скенерите претставуваат најквалитетно решение за дигитализација и управување со деловни документи од различен обем, почнувајќи од помали, па се до големи фирми. Овие уреди овозможуваат брза и ефикасна експлоатација на информации, од печатени или од електронски документи, преку значително намалување на веќе постоечката хартиена архива преку трансфер во сигурен електронски формат.

dis-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1550 бр. 64, Визбегово, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа