Filters
Пребарување
АТОМИК дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АТОМИК се занимава со:

  • Сервисирање на електро-вилушкари
  • Сервисирање на електромотори
  • Сервисирање на исправувачи за акумулатори
  • Услуги во индустриска електроника

Произведуваме уреди за мерење и регулација на температура и влага 
Произведуваме и уреди за следење и испитување на акумулаторските батерии

Подетално за компанијата

АТОМИК

АТОМИК дооел, Пробиштип e современ, динамичен сервис во доменот на електро енергетиката, електрониката и индустриската електроника.

atomik-clubeconomy

СЕРВИС

- Сервисирање на сите видови електро-вилушкари. Во зависност од состојбата на вилушкарот вршиме поправки, мали корекции или целосен ремонт на електронскиот управувачки дел, управувањето на хидрауликата и сервото.

- Сервисирање на исправувачи за полнење на акумулатори. Вршиме поправка или ремонт на полначите за тракциони и стационарни акумулаторски батерии. Нудиме и модернизација на постојните стари исправувачи, со вградување на примарна или секундарна регулација за автоматско полнење на акумулаторските батерии.

atomik-clubeconomy

ВИНКЛУВАЊЕ И ДРУГИ УСЛУГИ

- Винклување на електромотори (ротори и статори) DC/AC Премотување на статорските и роторските намотки кај едносмерни и асинхрони електромотори

- Винклување на трансформатори

- Услуги во индустриската електроника

atomik-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јане Сандански бр. 2, 2210 Пробиштип
Град: Пробиштип
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа