Filters
Пребарување
БАЛДЕР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАЛДЕР се занимава со продажба на високо квалитетни:

- Редуктори
- Електромотори
- Дигалски (screw jacks) трансформери
- Линеарни актуатори
- Вентилатори
- Спојки
- Индустриски мобилни еко клими

Подетално за компанијата

БАЛДЕР - Професионални решенија за секоја апликација

Ги нудиме најдобрите решенија за Вашите потреби, соработувајќи со добро познати брендови кои го нудат најдоброто на пазарот. Врвен квалитет и услуги кои нудат нешто уникатно, неспоредливо.

balder-clubeconomy

РЕДУКТОРИ

STM S.p.A. е италијански премиум бренд кој датира од 1976 година и е специјализиран за производство на високо квалитетни редуктори и мотор-редуктори: полжавести, хеликоидни, планетарни, индустриски и custom made со против експлозивна заштита, heavy duty… Редукторите се со најразлични монтажни изведби: модуларни фланши, ногари и торзиони држачи.

balder-clubeconomy
balder-clubeconomy

ЕЛЕКТРОМОТОРИ

Електромоторите што ги нудиме, исто така, се од италијанскиот премиум бренд STM S.p.A. Видови/Карактеристики

 • • Ниско, средно и високо напонски

 • • Голем опсег на моќности

 • • Сите видови монтажни изведби: ногари и фланши

 • • Со против експлозивна заштита

 • • Алуминиумски и челични куќишта

 • • Разни видови заштити

 • • F и H изолација

 • • Енергетски ефикасни

 • • Со кочници

ВЕНТИЛАТОРИ

Со повеќе од сто години искуство и традиција, Marelli Ventilazione во моментот ужива престижна позиција во индустрискиот сектор. Нудиме голем опсег на ниско, средно и високо притисни центрифугални вентилатори, како и голема серија на аксијални и heavy duty вентилатори.

balder-clubeconomy
balder-clubeconomy

редуктори со навојни вретена (SCREW JACKS)

Уште од 1987 MecVel е во полето на линеарна автоматизација, развива и произведува електрични линеарни актуатори и дигалки (screw jacks).

ЛИНЕАРНИ АКТУАТОРИ

Линеарните актуатори, исто така, се од брендот MecVel.

balder-clubeconomy
balder-clubeconomy

СПОЈКИ

Ново во понудата на БАЛДЕР од Богданци се спојките од бренд COMINTEC. Оваа компанија нуди високо квалитетни решенија со дизајнирање и производство на крути и флексибилни осовински спојки, како и безбедносни спојки или ограничувачи на вртежен момент (torque limiter).

ИНДУСТРИСКИ МОБИЛНИ ЕКО КЛИМИ

 • • Три модели со моќност до: 150 м², 250 м² и 400 м²

 • • Мобилни и издржливи индустриски еко клими

 • • 10 пати помала потрошувачка од стандардните клима уреди

 • • Јонизатор, филтер и UV светло за заштита од вируси и бактерии

balder-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Бранд Петрушев бр.47, 1484 Богданци
Град: Богданци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа