Filters
Пребарување
БАЛШПЕД

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БАЛШПЕД се занимава со:

Застапување во царински постапки, посредување при сите увозно-извозни царински постапки

Подетално за компанијата

 
царинење на стоки, транзит на стоки, застапување во царинските постапки

БАЛШПЕД

 

Основна дејност на компанијата БАЛШПЕД од Кавадарци е вршење на услуги при царинење на стоки, вршење услуги при транзит на стоки, односно застапување во царинските постапки, посредување при сите увозно извозни царински постапки.

Вршење услуги при царинско посредување

Ги вршиме сите работи при царинско застапување, односно работа со увоз и извоз, привремен увоз и извоз. Даваме консалтинг услуги во врска со царински и надворешно трговски прописи, како и информации за трарифни броеви царински стапки и ДДВ. БАЛШПЕД располага со своја канцеларија и на царинскиот терминал во Кавадарци.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Киро Крстев бр. 63, 1430 Кавадарци - Седиште
Ул. Индустриска бр. 15 - Царински терминал Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Игор Стојанов