Filters
Пребарување
ББА ТРАНСПОРТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ББА ТРАНСПОРТ нуди најдобра, најбезбедна и најефикасна транспортна услуга во меѓународниот транспорт.

- Товарен превоз
- Контејнерски транспорт
- Превоз на возила

ББА ТРАНСПОРТ - ВИСТИНСКОТО ТРАНСПОРТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

Подетално за компанијата

BBA TRANSPORT - Вистинското транспортно решение за вас

Компанијата BBA TRANSPORT е нова, но располага со големо искуство наследено од нејзината сестринска компанија BB EUROPE TRANSPORT, која има неколкугодишно искуство во областа на меѓународниот транспорт. Мисијата на BBA TRANSPORT е на клиентите да им понудиме најдобра, најбезбедна и најефикасна транспортна услуга, користејќи стручен персонал и транспортни возила со високи стандарди. Сето ова ни овозможува на клиентите да им понудиме економични решенија што ќе им помогнат во исполнувањето на своите цели.

ББА ТРАНСПОРТ поседува модерна флота на камиони кои ги исполнуваат стандардите ECO 5 и ECO 6. Покрај стандардните и мега камионите, имаме и камиони за превоз на возила. Воедно имаме и неколку автобуси кои учествуваат во градскиот превоз во Скопје.

bba-transport-clubeconomy

ПРЕВОЗ НА ТОВАР

Превезуваме секаков вид на стока, вклучително и опасни материи (ADR), стоки со висока вредност и за кои се потребни посебни температурни услови. Дополнително, имаме договорено комбиња и камиони за комбинирани пратки.

bba-transport-clubeconomy
bba-transport-clubeconomy

КОНТЕЈНЕРСКИ ТРАНСПОРТ

Услуга од прва класа FCL во соработка со водечките бродски линии, сервис низ сите регионални пристаништа. Ние исто така можеме да обезбедиме редовна услуга и прифатливи цени. Нашата активност за транспорт на контејнери не е ограничена само на море и океан, туку го покрива целиот опсег на услуги од врата до врата. Ова значи дека ние сме организирани секој контејнер да го донесеме до крајната дестинација. Ние одржуваме редовно следење на пратките и ги информираме клиентите за нивниот статус и локација, како и за проценките за времето на пристигнување.

ПРЕВОЗ НА ВОЗИЛА

Превозот на возило не е премногу комплициран процес, иако тоа може да изгледа така однадвор, особено ако никогаш претходно не сте го направиле тоа. Испораката на автомобил, камион, мотоцикл или кој било друг вид на возило е само прашање на собирање на потребните информации и контактирање со вистинските луѓе. Без разлика дали испраќате возило низ државата, или од еден до друг брег, процесот е повеќе или помалку ист. Ќе ви требаат информации како што се марката, моделот и годината на производство на возилото, како и неговата моментална локација и каде го испраќате.

bba-transport-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1723, бр. 17, село Љубин, Сарај, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Урим Ферити


Мапа