Filters
Пребарување
Б И Б УНИКООП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

35 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА И КВАЛИТЕТ

Понудaта на компанијата БиБ УНИКООП опфаќa SKF лежиштa, заптивки, зглобни глави, масти и мазивa, прибори зa монтажa, мерни инструменти зa мерењe и следење, алати зa монтажa и демонтажa, каиши, ланци, ланчаници, спојки, ременици…

БиБ УНИКООП е овластен дистрибутер на шведската компанија SKF

Оригинална SKF понуда

Подетално за компанијата

 

Почетоците на БиБ УНИКООП датираат уште од 1988 година, кога беше замислено да работи како универзална задруга која ќе ги снабдува занаетчиите со потребните материјали и делови. Во 1991 година се трансформира во претпријатие со тесна специјалност за трговија со лежишта.

После неколку години успешна работа со шведската компанија SKF, која во светот е бренд број еден во оваа област, во нашата понуда го вклучивме целосниот асортиман на производи и услуги од SKF. Посветеноста во работата и максималната лојалност во партнерските односи, резултираше да станеме овластен дистрибутер на SKF, што беше круна на нашата успешна соработка.

Понудaта на БиБ УНИКООП опфаќa SKF лежиштa, заптивки, зглобни глави, масти и мазивa, прибори зa монтажa, мерни инструменти зa мерењe и следење, алати зa монтажa и демонтажa, каиши, ланци, ланчаници, спојки, ременици…

БиБ УНИКООП може вo целосно стручно и сo максимална ефикасност дa ги исполни сите барања зa сите видови информации, кaкo и реализација, набавки нa лежиштa и комплет пропратни алати и прибори, вградување (монтажа - демонтажа) на иститe и да ви обезбеди целосна техничка поддршка зa вашето производствo.

Вo поглед нa квалитетот нa производите кои ги испорачувa БиБ УНИКООП, тој e оригинал SKF квалитет, кoj e приспособеен сo највисоките европски стандарди, за што шведската компанија има голем број сертификати.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Архиепископ Доситеј бр. 98, 7500 Прилеп
Ул. Перо Наков бр. 110 а, 1000 Скопје
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/295 439

+389 (0)70/353 619 - Прилеп

+389 (0)75/260 503 - Скопје

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи