Filters
Пребарување
БГ- ПРОТОВИCИОН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

BG-Protovision - Чистење, нега и одржување на објекти

Професионални средства за чистење наменети за третирање на сите површини и предмети. Ефикасно одстрануваат секаков вид нечистотии. Производи со непроменлив добар квалитет кои восхитуваат со нивната усовршеност и темелност во чистењето.

БГ- ПРОТОВИCИОН дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Усовршеност и темелност во чистењето

БГ- ПРОТОВИCИОН

 

Основната грижа компанијата BG-Protovision е да направиме животот да биде почист, поздрав и подобар. Затоа, речиси 20 години создаваме иновативни и квалитетни производи. Професионални средства за чистење наменети за третирање на сите површини и предмети. Без физички напор, стругање или триење. Ефикасно одстрануваат секаков вид нечистотии. Високата економичност и ефикасност во чистењето се карактеристика на сите производи од BG-Protovision.

Компанијата BG-Protovision е основана 1990 година во Берлин, Германија и таа во последниве 10 години се разви во високо флексибилен и ангажиран апарат кој постојано се ориентира и работи спрема побарувачката и потребата на потрошувачите во правецот чистота и хигиена. Меѓу другото, главната дејност на BG-Protovision Берлин е и чистење, нега и одржавање на објекти. Речиси 20 години поседуваме голема довербата од муштериите, бидејќи со непроменлив добар квалитет, извршуваме услуги и произведуваме производи кои восхитуваат со нивната усовршеност и темелност во чистењето.

На почетокот на 2008 година е основана BG-Protovision Скопје, која се занимава со продажба на производите што се дизајнираат и произведуваат во германската компанија. За овие години воспоставивме соработка со повеќе услужни фирми кои се занимаваат со чистење на објекти, кои ги снабдуваме но нашите професионални средства, а воедно организиравме и обука на нивните вработени за правилна употреба на нашите препарати, со цел да го достигнат кавалитетот на услугите и чистењето од европско ниво. Во нашиот shop покрај професионални средства и алатки за чистење, нудиме и други производи кои на прв поглед служат како бонусен матерјал. Можете и нив да ги порачате по релативно ниски цени.

БГ- ПРОТОВИCИОН

Средства за чистење и нега

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Доситеj Обрадовиќ бр. 13 а, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Кире Веселинов


Мапа

Документи