Filters
Пребарување
БРЕИНОБРЕИН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

BRAINOBRAIN МАКЕДОНИЈА – Поттикнете ја генијалноста кај своето дете

Brainobrain програмата е иновативна меѓународна програма за развој на интелектуалните и животните вештини и способности кај децата на возраст од 4 до 14 години.
Сите наши тренери се со завршено високо образование и имаат искуство во работа со деца.
Програмата има две основни цели:
- Целосен развој на мозокот(со користење на Абакус Ментална Аритметика и ВАК методи)
- Развој на личноста (со помош на НЛП техники)

Подетално за компанијата

Зошто Бреинобреин?

• Интернационален концепт

• Една од најдобрите детски програми во светот

• Посветена на целокупниот развој на детето

• Строга политика за квалитет

• Компетентни, обучени и сертифицирани едукатори

• Проверка на квалитетот на регионални, национални и интернационални натпревари

Уписи →
brainobrain-mindhub-clubeconomy

ПОТТИКНЕТЕ ЈА ГЕНИЈАЛНОСТА КАЈ СВОЕТО ДЕТЕ

НАМЕНЕТО ЗА ДЕЦА НА ВОЗРАСТ ОД 4 ДО 14 ГОДИНИ
brainobrain-mindhub-clubeconomy

Цел на програмата

Детето целосно да ја разбуди генијалноста и да постигне повеќе цели во животот користејќи ги максимално менталните способности.

brainobrain-mindhub-clubeconomy

Мисија

Децата да бидат самостојни и одговорни личности, кои со своето поведение ќе бидат лидери и модел за пример на другите.

brainobrain-mindhub-clubeconomy

Визија

Образованието, кое сме го создале за децата развива трајни вредности како љубов, чесност, работливост, меѓусебно почитување и среќа.

brainobrain-mindhub-clubeconomy

Уписи

Задоволство ни е да Ве поканиме да дојдете на бесплатниот демо час!
Контактирајте нè.

brainobrain-mindhub-clubeconomy

МЕТОДИ НА ОБУКА

Brainobrain поттикнува децата да развиват основни вештини, како:

brainobrain-mindhub-clubeconomy

ЦЕНТРИ

Ул. Коста Новаковиќ бр.22
Влез 4, стан 1
078 388 986
Ул. Сава Ковачевиќ 47
Расадник
078 887 889
Ул. Цицо Поповиќ
Бр.6/3-18
078 610 430
Партизански одреди
Бр.173 лок 7671
078 344 340
Ул. Народен Фронт
Бр. 9/3-1
078 866 616
Ул. Варшавска бр.14/1-2
078 887 889
Ул. 16та Македонска Бригада
бр.6 2/2 Локал1 и 2, Автокоманда(спроти Ветеринарна амбуланта)
071 352 957
Ул. Благој Ѓорев бр.63/1-13
075 374 165
Ул. Народна Револуција бр.48
071 711 555
Ул. Јоска Јорданоски бр.8
078 424 511
Ул. Беличица бр.51
070 228 644
Ул.Димитар Влахов бр.52
078 227 433
076 201 126
Ул. Јоаким Осоговски бр.140
071 370 072
Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр.11
076 483 322
Ул. Лазар Андонов бр.1-1
072 273 245
072 320 287
Ул. Маршал Тито бр.65
070 286 612
047 242 524
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Јане Сандански бр.25/2-2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/388 936

 

Социјални медиуми

Лице за контакт