Filters
Пребарување
БРАН ТА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

БРАН ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА - ЛИЦЕНЦА А

- Организирање патувања во европските метрополи, ученички екскурзии, екскурзии за работници, крстарења, летувања и зими во најпознатите дестинации во Македонија и странство
- Шопинг тури во Солун
- Агенцијата располагање со шест туристички автобуси и еден минибус со 18 седишта, кои ги издаваат и под наем за патувања во Македонија и во странство

СЕРТИФИКАТИ

Лиценца А

БРАН ТА

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул.Самоилова бр.75, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Бранко Карески


Мапа