Filters
Пребарување
БТ-МИЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БТ-МИЛ се занимава со:
- Производство на бетонски столбови за огради и лозја
- Производство на поцинкувана и ПВЦ мрежа за огради во сите димензии

Трговија на големо и мало со:
- жица и жичени производи
-
шајки (клинци)
- лим
-
палена жица
поцинкувана жица
-
мрежи
-
огради
- статик носачи за ферт греди
- арматурни мрежи за бетонски конструкции

Складиште за градежни материјали

Подетално за компанијата

БТ-МИЛ

Компанијата БТ-МИЛ е основана во 2003 година и е специјализирана за производство на бетонски столбови за огради и лозја и за производство на универзално жичано плетило (мрежа).

bt-mil-clubeconomy
bt-mil-clubeconomy

Трговија на мало со:

1. Жица и жичани производи

- Поцинкувана жица (се употребува за изработка на универзално жичано плетило, бодликава жица, биговано плетило...Има голема примена во земјоделството при подигање на лозови насади и овоштарници)

- ПВЦ жица (нискојаглеродна жица обложена со ПВЦ. Главна употреба има во градежништвото, индустријата и земјоделството)

- Жарена (палена) жица. Се применува во градежништвото за шалување и армирање, во индустријата за изработка на сита и плетива, во текстилната индустрија за врзување платно, за балирање хартија.

2. Шајки (клинци)

3. Лим

4. Мрежи (рабиц, универзална мрежа, ПВЦ мрежа, бигована мрежа, црна мрежа)

5. Огради

6. Арматурни мрежи за бетонски конструкции

bt-mil-clubeconomy
bt-mil-clubeconomy

Трговија на големо со:

• жица и жичени производи

• шајки (клинци)

• лим

• палена жица

• поцинкована жица

• мрежи

• огради

• статик носачи за ферт греди

• арматурни мрежи за бетонски конструкции

Складиште за градежни материјали

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Западен булевар бр. 1, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Благој Милев