Filters
Пребарување
БВ БИЗНИС ГРУП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

BV BUSINESS GROUP е една од најкрупните бизнис групации во битолскиот регион која делува во повеќе индустрии:

- Градежништво
- Енергетика
- Производство
- Нови технологии
- Едукација 
- Угостителство

  КОМПАНИИ

bv-business-group-clubeconomy

БВ Инженеринг
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

СМАРТ БИТ
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

Concrete Company
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

PRO Energo DOO Bitola
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

Санико
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

Гео Ад Инженеринг
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

КС Сервис
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

А&J Green House
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

Мега Груп Компани
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

БВ високоградба
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

БВ колор
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

БВ метал
Повеќе »

bv-business-group-clubeconomy

Градинка Мали Генијалци
Повеќе »

Подетално за компанијата

 
ЗАЕДНО ЈА ГРАДИМЕ ВАШАТА ВИЗИЈА

BV BUSINESS GROUP

 

BV BUSINESS GROUP е една од најкрупните бизнис групации во битолскиот регион која делува во повеќе индустрии: градежништво, енергетика, производство, нови технологии, едукација и угостителство. Сѐ започна во сега далечната 2002 година, кога е формирана БВ ИНЖЕНЕРИНГ, првата од редица компании кои потоа следуваа, која во континуитет 20 години бележи раст и успеси.

Она што BV BUSINESS GROUP го има како потенцијал е само дел од приказната.

Затоа на прашањето „Што правиме“? Ние сакаме да одговориме „како тоа го правиме“. Посветени сме на највисоки стандарди за квалитет во секој проект на кој работиме и во секоја од дејностите кои ги сервисираме.

Секоја наша активност и одлука, секоја наша стручност и посветеност кон врвен резултат, во секој сегмент од сите наши тимови, искуството и резултатот кој го испорачуваме кон нашите клиенти, не одликува со она што сме денес. А тоа е посветеност кон создавање трајни вредности.

Ние сме BV BUSINESS GROUP, групација со визија за новото време!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Елпида Караманди
бр. 13 - 1/ 10, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи