Filters
Пребарување
ЦАЦО КОМПАНИ - Влечна служба

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Влечна служба ЦАЦО КОМПАНИ

Превоз на нови, расипани и хаварисани возила, градежни машини, вилушкари, трактори, платгорми...

Продажба на возила

ЦАЦО КОМПАНИ - Влечна служба

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Влечна служба

ЦАЦО КОМПАНИ

 

Влечна служба ЦАЦО КОМПАНИ е специјализирана за превоз на возила, а услуги даваме и во превоз на градежни машини, вилушкари, други самодвижечки машини, трактори, платформи, чамци, приколки... Најмногу сме ангажирани во превоз на сите видови возила и тоа нови, хаварисани или возила кои не се во возна состојба и треба да се однесат на сервис.

Влечната служба ЦАЦО КОМПАНИ постои од 1993 година, располага со седум камиони, опремени за безбедно товарање и растоварање на возилата, машините и опремата што се транспортира. Услугите на ЦАЦО КОМПАНИ може да ги користите за превоз во Скопје, на територијата од цела Македонија, како и во меѓународниот превоз, од и до сите европски земји.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 519, бр. 15, Керамидница, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа