Filters
Пребарување
ЦЕТРАНС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЦЕТРАНС - Транспорт и шпедиција

  • Професионални и оптимални решенија за поединечни и збирни пратки од и кон Македонија, со сопствени возила и возила на наши долгогодишни меѓународни соработници
  • Транспорт на секаков вид стоки
  • ПРЕЦИЗНИ И ТОЧНИ ИНФОРМАЦИИ - Почитување на времето на клиентите, точни термини за товарење, прецизна испорака на стоките до бараната дестинација
  • ПЛАНИРАЊЕ И ФЛЕКСИБИЛНОСТ - Нудиме точни и прецизни информации во секое време, преку GPS лоцирање на сите возила

Подетално за компанијата

ЦЕТРАНС

Компанијата ЦЕТРАНС доо Скопје е основана 1993 година, продолжувајќи ја дејноста на Цетра - Загреб, чие македонско претставништво го раководеа нејзините основачи. Компанијата е специјализирана за меѓународни транспортни услуги за превоз на стоки на територијата на Балканот и низ цела Европа.

Динамичниот и исkусен тим на ЦЕТРАНС на своите клиенти им ги нуди најдобрите транспортни решенија од секој аспект, и гарантирано Ви обезбедува супериорна услуга.

Види повеќе
cetrans-clubeconomy
cetrans-clubeconomy

Дел од предностите за нашите почитувани клиенти:

• Висока фрекфенција на возила

• Оптимални решенија за поединечни и збирни пратки од и кон Макединија преку разгранета мрежа на соработници низ цела Европа

• Почитување на времето на клиентите: точни термини за товарење, прецизна испорака на стоките до бараната дестинација

• Комплетно CMR осигурување на сите возила

• GPS лоцирање на возилата

Види повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. АСНОМ бр.106, лок 2,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт




Мапа