Filters
Пребарување
ДАЛГА ТЕКСТИЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Фирмата ДАЛГА ТЕКСТИЛ е магацин за текстилни материјали и репроматеријали за текстилната индустрија, како што се:

- Сите видови лепенки
- Флизелини
- Постава
- Диприл (ретекс)
- Шермес постава
- Росер-пластика
- Закачалки
- Филц
- Конец
- Кепер
- Ластик
- Спленти
- Еластичен конец
- Кеси
- Патенти...

Подетално за компанијата

ДАЛГА ТЕКСТИЛ

Фирмата ДАЛГА ТЕКСТИЛ е основана во 2002 година, со дејност трговија (увоз/извоз). Располага со широк спектар материјали, во однос на составот, боите, текстурата, дезените и намената.

dalga-textile-clubeconomy
dalga-textile-clubeconomy

понуда

Располагаме со секаков вид природни и синтетички материјали со различен квалитет и дизајн, како што се: моден кепер, кепер за ХТЗ опрема, штоф, лен, жоржет, џинс, дамаст, брокат, скај, волна, позадински платна...

Палета на репроматеријали

Располагаме со лепенки, флизелини, конец, еластичен конец, ластик и закачалки од реномирани производители.

dalga-textile-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Стојан Милевски бр. 10, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа