Filters
Пребарување
ДАНИТЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Модната индустрија ДАНИТЕКС е една од водечките компании во Македонија за креирање и производство на женска облека.
Компанијата има 15 годишно искуство во производство на женска облека, четири производствени линии и месечно производство помеѓу 27.000 и 32.000 парчиња облека, во зависност од стилот и моделот.
Наши главни партнери се: Expresso (Холандија), C&A (Германија), Mexx (Холандија), Laura Asley (UK),
Next (UK)

Стручниот тим на ДАНИТЕКС, линијскиот систем за контролирање, како и главниот менаџер на фабриката се целосно одговорни за нивото на квалитет на нарачките.

ДАНИТЕКС

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Унгарска бр. 4, Индустриска зона, 2300 Кочани
Град: Кочани
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Лазо Георгиев


Мапа