Filters
Search
DARIS INZENERING

Main occupation

Компанијата ДАРИС ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со проектирање, дистрибуција, производство, монтажа на опрема и изведба на комплетни системи за:

- Громобранска заштита
- Заземјувачки системи
- Антикорозивна катодна заштита
- Фотоволтаична заштита
- Електрични инсталации
- Инсталации во експлозивна (Ex) изведба

Certificates

ISO 9001 : 2008

DARIS INZENERING

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Alekso Demnievski 7, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)75/530 592

Social media

Contact person

Petre Risteski


Map