Filters
Пребарување
ЕВРОТЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕВРОТЕКС се занимава со производство и продажба на ХТЗ облека, работна облека за медицина, угостителство, градежништво, индустрија, комунални и јавни служби. Облеката ја изработуваме по модел, боја и големина по ваш избор.

Трговија на големо и мало со текстил, кепер, диолен и други материјали.

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. ЈНА бр.3/8, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Мане Данаилов


Мапа