Filters
Пребарување
ФАМАФЛЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЛИЧНИ ЗАШТИТНИ СРЕДСТВА - СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО - СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ - КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Основна дејност на компанијата ФАМАФЛЕКС е: 

- Продажба на сите видови средства за лична заштита и безбедност 
- Производство и продажба на висококвалитетни текстилни производи, воени и полициски униформи

Нашите производи се одликуваат со препознатлив квалитет и претставуваат сигурен избор за безбедно работење.

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004

ПРОИЗВОДИ

Подетално за компанијата

ФАМАФЛЕКС

Компанијата ФАМАФЛЕКС, Скопје е формирана во јануари 2005 година. Наша основна дејност е продажба на сите видови средства за лична заштита и безбедност и производство и продажба на висококвалитетни текстилни проиводи, воени и полициски униформи. Сите наши производи се одликуваат со препознатлив квалитет и претставуваат сигурен избор за безбедно работење. Изработуваме работна облека со врвен квалитет, на која може да се навезе или испечати текст или лого по Ваша желба.

famfleks-clubeconomy
famfleks-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Застапници сме на следниве брендови:

famfleks-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Канцеларии
Ул. Иван Козаров бр.24, лок.64 и 65, 1000 Скопје
Mагацин
Ул. 808 бр.2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи