Filters
Пребарување
ФЕРПРОМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФЕРПРОМ се занимава со увоз и дистрибуција на амбалажа од пластика, стиропор и алуминиум за пакување на храна, овошле и зеленчук

- Производи од стиропор
- Производи од алуминиум
- Производи од пластика
- Фолии

Подетално за компанијата

 
амбалажа од пластика, стиропор и алуминиум

ФЕРПРОМ

 

Компанијата ФЕРПРОМ е основана во 1999 година, со седиште во Скопје. ФЕРПРОМ се занимава со увоз на амбалажа од пластика, стиропор и од алуминиум која се користи за пакување на храна, овошје и зеленчук. Амбалажата ја дистрибуираме низ Македонија и околните држави. За подобро да се доближи до клиентите ФЕРПРОМ располага со стручен тим кој им помага на потрошувачите да ја одберат соодветната амбалажа, со што дополнително им го олеснуваме изборот.

Целта на компанијата е да го задржи водечкото место во Македонија во оваа област, со рапидно зголемување на обемот и квалитетот на понудената амбалажа. За успешно оставрување на овие цели ФЕРПРОМ располага со сопствени магацини од 2050 м², со лагер од сите производи во секое време, и сопствени возила, обезбедувајќи на тој начин брза и навремена достава.

Потврда за растот и развојот на ФЕРПРОМ е постојаното проширување на пласманот на производите, не само во Македонија, туку и надвор од земјата. Нашите клиенти се мали, средни и големи компаниии, јавни институции, индустриски и произвотсвени капацитети, продавници, магацини...

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Алберт Швајцер бр. 6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/3111 220

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи