Filters
Пребарување
ФИЛИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЛОГИСТИКА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФИЛИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ се занимава со меѓународен транспорт и логистика на секаков вид стоки

• Транспорт на стока натоварена во цел камион
• Збирен транспорт на стоки
• Транспорт на масивни стоки
• Транспорт на стоки под темепратура
• Транспорт на текстилни производи
• Експрес транспорт
• Складирање на стоки

Располагаме со транспортни возила со волумен од 3 до 100 m3 и
трмпературен режим од -25 до +25 ℃

ФИЛИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЛОГИСТИКА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ФИЛИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ

ФИЛИП ИНТЕРНАЦИОНАЛ дооел - е специјализирана компанија за меѓународен транспорт и логистика на секаков вид на стоки.

Стоките што мора да се транспортираат под одреден режим на температура, транспортот на текстилни стоки и експресен транспрт на стоки, за 24 часа до сите дестинации во Европа. Затоа и возниот парк ни е приспособен токму за овој вид на транспорт. Копманијата денес располага со возен парк од десет современи модели на транспортни возила, со EURO 5 и EURO 6 стандарди и петнаесет искусни вработени.

Види повеќе
Image Description
Image Description

ПОНУДА

Со нашите транспортни возила (ладилници, фургони и возила со церади) нудиме поединечен, збирен и транспорт на палетизирани и не палетизирани стоки (храна, текстил, висечка конфекција, АДР). Една деценија секојдневно вршиме извоз на стоки од Македонија, балканските земји и Турција кон: Германија, Австрија, Швајцарија, Франција, Италија, Белгија, Холандија, Велика Британија, Шпанија, Португалија , скандинавските земји и обратно. Годишно остваруваме по 1.100 превози.

Види повеќе

НАВРЕМЕН И БЕЗБЕДЕН ТРАНСПОРТ

Нашиот тим се состои од 15 стручни и искусни лица, специјализирани за овој вид на транспорт. Нашето искуство и посветеност ви гарантира навремен, безбеден, сигурен и едноставен транспорт на вашите сотки до секоја дестинација. Јазици на кои комункицираме се германски и англиски. Овозможуваме 24 часовна комуникација со возилата, GPS позиционирање и следење на возилата, комплетно ЦМР осигурување. Воспоставуваме и одржуваме професионална комуникација со нашите соработници и клиенти.

Види повеќе
Image Description

Тајната на нашиот успех е што постојано сме фокусирани кон обезбедување на најквалитетни услуги.

Filip Internacional - ClubEconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Павлина Велјанова
бр. 88, 2300 Кочани
Град: Кочани
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Јовче Миленковски


Мапа