Filters
Search
FM PROTECT

Main occupation

Компанијата ФАНО-МАК под брендот ФМ ПРОТЕКТ се занимава со продажба на производи за заштита при работа

- Заштитни визири, заштитни очила, маски со и без филтер, скафандери, дезинфициенци...
- Заштита на тело
- Заштита на глава
- Заштита на раце
- Заштита на нозе
- Заштита од пад

FM PROTECT

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: TC 13 Noemvri, local 8, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)78/28 28 38

Social media

Contact person
Map

Documents