Filters
Пребарување
ФОКА ТРАНС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФОКА ТРАНС се занимава со транспорт на стоки во патниот сообраќај на територијата на Македонија

Организираме селидби до секоја дестинација во Македонија

Нови лиценцирани возила со носивост до 8,3 тони. Располагаме со возила со рампа.

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Правни и приватни лица на кои им е потребен транспорт на стоки на територијата на Македонија

ФОКА ТРАНС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
транспорт на стоки во патниот сообраќај на територијата на Македонија

ФОКА ТРАНС

 

Компанијата ФОКА ТРАНС дооел е специјализирана за транспорт на стоки во патниот сообраќај на територијата на Македонија. Нудиме квалитетен превоз на стоки, со достава од врата до врата, со нови лиценцирани камиони, со носивост до 8,3 тони. Дел од камионите се опремени и со специјална рампа, што помага при товарањето и растоварувањето на стоките.

ФОКА ТРАНС е специјализирана и за организирање и изведување на селидби на целата територија на Македонија, при што водиме грижа за сигурноста на предметите што ги транспортираме, како и за запазување на договорените термини.

Во ФОКА ТРАНС сме посветени на задоволување на барањата и желбите на клиентите, а искуството и новите возила ни овозможуваат да понудиме максимално квалитетна, безбедна и брза услуга, со најдобар сооднос квалитет – цена.

Донесете ја вистинската одлука во изборот кому ќе ја доверите Вашата пратка, останатото препуштете ни го нам. Ќе се погрижиме Вашите стоки безбедно, брзо и ефикасно да пристигне на посакуваната дестинација. Плаќањето се врши со фактура, отворени сме за секаква соработка.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорѓи Капчев 17, бр. 26, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/274 380

Социјални медиуми

Лице за контакт

Горан Љубевски


Мапа