Filters
Пребарување
ФРАНИ ПЛАСТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФРАНИ ПЛАСТ се занимава со изработка на:

– ПВЦ столарија
– алуминиумска столарија
– полиетиленски резервоари од 300 л, 500 л, 700 л, 1000 л, каци од 500 л и 1000 л
– полиетиленски чамци и кајаци
- и
зработка на полиетиленски производи по нарачка
- украсни саксии
 
CNC производи

- сечење декоративни панели за надвпрешни врати
- сечење на елементи за порти и огради
- изработка на логоа на метал, стиропор и плексиглас

ФРАНИ ПЛАСТ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ФРАНИ ПЛАСТ

Компанијата ФРАНИ ПЛАСТ дооел е формирана 2002 година. Со континуираниот процес предводен од претприемачкиот дух и иновативните идеи на Ѓорѓе Франгов, во 2010 година е инсталирана ротомолдинг машина за производство на полиетиленски резервоари, чамци и кајаци, со што компанијата се позиционираше како македонски успешен бренд.

Види повеќе
frani-plast-clubeconomy

УСЛУГИ

ФРАНИ ПЛАСТ обезбедува комплетн обсег на услуги во следниве области:

Изработка на ПВЦ столарија

Изработка на алуминиумска столарија

Производство на полетиленски резервоари од 300 л, 500 л, 700 л, 1000 л,
и каци од 500 л и 1000 л

Производство на полиетиленски чамци и кајаци

Производство на украсни саксии

Изработка на полиетиленски производи по нарачка

frani-plast-clubeconomy

CNC ПРОИЗВОДИ

Во делот CNC производи се занимаваме со:

Сечење декоративни панели за надвпрешни врати

Сечење на елементи за порти и огради

Изработка на логоа на метал, стиропор и плексиглас

Со текот на годините се менуваат потребите на клиентите, но принципите на сигурност, квалитет, професионалност и почитување на еколошките стандарди остануват непроменливи фактори за успехот на ФРАНИ ПЛАСТ.

frani-plast-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 29 Ноември бб, 1484 Богданци
Град: Богданци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт