Filters
Пребарување
ГАМ - ГАМ КОМЕРЦ
Тел: +389 (0)44/336 764 - Салон Тетово
Е-пошта: gamgamkom@gmail.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ГАМ - ГАМ КОМЕРЦ е компанија која нуди производи и репроматеријали за ентериер и мебел. 

Кај нас можете да најдете се што ви е потребно за вашиот мебел и тоа со најниски цени.
Ви нудиме мебел штоф, екокожа, флог, сунѓер, репроматеријали за мебел, МДФ, иверица, лесонит и...

 

ГАМ - ГАМ КОМЕРЦ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ГАМ-ГАМ КОМЕРЦ

Додека некои производители на мебел претпочитаат до максимум да ги минимизираат трошоците за да се справат со малата абсорбциона моќ на македонскиот пазар, има и компании, меѓу кои и ГАМ-ГАМ КОМЕРЦ, кои се потпираат врз употреба на квалитетни материјали и висококвалификувано и стандардизирано производство, користејки го квалитетот како главна алатка за свој маркетиншки настап на пазарот и за успех.

clubeconomy
clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ

ГАМ-ГАМ КОМЕРЦ е компанија која во континуитет на македонскиот пазар носи нови материјали и технологии за дрвната и индустријата за производство на мабел, со единствена цел да им помогне на производителите во нивните напори да го зголемат нивото на квалитетот на производите, како и конкурентноста на домашниот и на пазарите во регионот. Затоа ве покануваме да ги посетите нашите изложбени салони за да ги видите сите новитети во оваа индустрија.

КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

Производството на мебел е индустрија која има богата традиција на овие простори и вистински виртуози во овој занает. Ним им се потребни вистински, стандардизирани квалитетни материјали, што заедно со употреба на соодветна технологија е гаранција за успех на пазарот. Материјалите што ние ги нудиме се идеални за индустриско производство на тапациран мебел, но и за целосно репарирање на стар мебел, со што ќе добиете нов производ, со врвен квалитет.

clubeconomy
clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Најголем дел од производите што ги продаваме ги имаме на лагер, но без проблем можеме да излеземе во пресрет и на посебни барања од компаниите и да направиме увоз по нарачка. Знаеме дека добавувањето на некои производи потребни за изработка на мебел можат да ви создадат големи проблеми, па затоа наша цел е да ви помогнеме. Со нас секогаш ќе ги имате најквалитетните и најмодерните материјали потребни за изработка на мебел, без разлика дали за нив е потребна посебна нарачка или не.

Позади секое уникатно парче мебел стои ГАМ-ГАМ КОМЕРЦ, еден од главните добавувачи на репроматеријали во оваа индустрија.
КВАЛИТЕТ, СТАНДАРДИЗАЦИЈА И ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борче Кочовски бр. 36,
1200 Тетово - Салон
Ул. Љубо Божиновски Пиш бб,
1200 Тетово - Магацин
Ул. Младен Симовски бр. 66,
1230 Гостивар - Салон
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)44/336 764 - Салон Тетово

+389 (0)44/342 755 - Магацин Тетово

+389 (0)44/332 942 - Факс

+389 (0)72/207 844 - Салон Тетово

+389 (0)70/644 399 - Магацин Тетово

+389 (0)70/251 540 - Салон Гостивар

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи