Filters
Пребарување
ГЕОТЕК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГЕОТЕК се занимава со продажба и изведување на системи за:

- Видео надзор
- Алармни системи
- Контрола на пристап
- Домофонија и видеофонија
- Озвучување
- Детекција и дојава на пожар
- Детекција и дојава на пожар Cofem
- Адресабилни панели за детекција на пожар

Подетално за компанијата

 
инсталација и продажба на безбедносни системи

ГЕОТЕК

 

ГЕОТЕК е компанија со 20 годишно искуство во областа на инсталација и продажба на безбедносни системи. Нашата цел е да ја стекнеме и задржиме довербата на купувачите. Располагаме со широк спектар на опрема, а досегашното искуство не наведе да соработуваме само со проверени и докажани компании кои произведуваат сигурносна опрема.

Покрај тоа, нудиме професионална техничка помош и сервис на опремата. Се стремиме ефикасно и професионално да ги решаваме проблемите на клиентите. Нашата техничка екипа е подготвена да обезбеди навремена и адекватна помош во доменот на видео надзор, алармни системи, противпожарни системи, контрола на пристап и интерфонски системи.

За опремата која ја инсталираме поседуваме соодветна техничка документација, сертификати, изработуваме елаборат и обезбедуваме корисничка подршка и обука за корисници.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 4ти Јули бр. 160 а, 1000 Скопје
Ул. Козара бр. 15 а, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа