Filters
Пребарување
ЏИЛ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Копанијата ЏИЛ се занимава со:

- Застапување при царинење на стоки на Граничен премин Богородица
- Царинско складирање на стоки
- Вршење услуги при транзит на стоки
- Организирање на транспорт до сите европски дестинации
- Логистика

30 ГОДИНИ ЏИЛ - РЕШЕНИЕ ЗА ПОЕДНОСТАВНО ЦАРИНЕЊЕ

Подетално за компанијата

30 ГОДИНИ ЏИЛ - РЕШЕНИЕ ЗА ПОЕДНОСТАВНО ЦАРИНЕЊЕ

Компанијата ЏИЛ - Гевгелија, која се занимава со меѓународна шпедиција и логистика, постои од 1992 година. Канцеларијата на фирмата е лоцирана на Граничен премин Богородица. Тимот на ЏИЛ е оспособен и сертифициран за изведување на сите царински постапки, за што компанијата ги поседува сите неопходни лиценци и дозволи за застапување во сите царински постапки.

dzil-sped-clubeconomy
dzil-sped-clubeconomy

Основна дејност на ЏИЛ:

- Застапување при царинење на стока на Граничен премин Богородица

- Царинско складирање на стока

- Вршење услуги при транзит на стока

- Организирање на транспорт до сите европски дестинации

- Логистика

dzil-sped-clubeconomy
dzil-sped-clubeconomy

Работно врема на ЏИЛ:

- УВОЗНО ЦАРИНЕЊЕ: од 7,30 до 19,30 часот

- ИЗВОЗНО ЦАРИНЕЊЕ: од 00 до 24 часот

- ТРАНЗИТ: од 00 до 24 часот

- РЕ-ЕКСПОРТ: од 00 до 24 часот

Секој ден во неделата, вклучително и празници и викенди.

Меѓународната шпедиција ЏИЛ има пет лиценцирани царински застапници, кои во секој момент ќе одговорат на сите ваши барања.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Граничен премин Богородица - Гевгелија,
1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Љупчо


Мапа