Filters
Пребарување
ГРАДБА ИНЖЕНЕРИНГ 2002

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГРАДБА ИНЖЕНЕРИНГ 2002 се занимава со проектирање и изведување на сите видови градежни објекти

- Станбени згради
- Индустриски објекти
- Деловно административни објекти

ГРАДБА ИНЖЕНЕРИНГ 2002

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
проектирање и изведување на сите видови градежни објекти

ГРАДБА ИНЖЕНЕРИНГ 2002

 

40 ГОДИНИ ИСКУСТВО

Компанијата ГРАДБА - ИНЖЕНЕРИНГ 2002 е основана во 2002 гoдина од страна на г-дин Панче Бошкоски, кој има повеќе од 40 години искуство во проектирање и изведба на градежни објекти. Почетоците на овој искусен инженер се во градежната компанија „Илинден“ во Тетово, потоа преименувана во „Тетово градба“, каде е и генерален директор.

ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДУВАЊЕ

Тимот од професионалци на ГРАДБА - ИНЖЕНЕРИНГ 2002 е посветен на висококвалитетно проектирање и изведување на градежни конструкции. Поголемиот дел од ангажманот се однесува на проектирање и изведба на станбени и индустриски објекти од армиран бетон и челик.

СТАНДАРДИ ЗА КВАЛИТЕТ

ГРАДБА - ИНЖЕНЕРИНГ 2002 е флексибилна и модерна компанија, со усвоени нови програми и високи стандарди за квалитет, која остварува перманентен прогрес. Ваквата поставеност на пазарот ни дозволува да преземаме нови и смели задачи.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓоце Симоски бр. 10, 1200 Тетoво
Град: Тетово
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Панче Бошкоски
Бошко Бошкоски


Мапа