Filters
Пребарување
ГРАДБАМАК 1

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ГРАДБАМАК 1 - лидер во Македонија за изработка и монтажа на покривни ребра од пластифициран лим од сопствено производство

- Изработуваме олуци и секаков вид обшивки според ситуацијата и изведбата на покривот
- Изградба на објекти од темел до покрив. Квалитетно, брзо, професионално

Подетално за компанијата

Компанијата ГРАДБАМАК 1 е лидер во Македонија за ребрување на пластифициран лим и изработка и монтажа на покривни ребра од пластифициран лим. Употребуваме исклучиво високвалитетни пластифицирани лимови и можеме да изработиме покривни ребра во различни димензии, според вашите потреби.

ПОКРИВНО РЕБРО ТР 32/200

ПОКРИВНО РЕБРО ТР 35/200

ПОКРИВНО РЕБРО ТР 40/200

ПОЛУКРУЖНО РЕБРО ТР 35/200

ЛАМПЕРИСКО РЕБРО

ЌЕРАМИДНО РЕБРО

gradbamak1-clubeconomy

Стручниот тим на ГРАДБАМАК 1 ќе ви помогне во изборот на најидеалното покривно ребро за вашиот објект, ние ќе го направиме проектот за изведба на покривот, како и самата монтажа. ГРАДБАМАК 1 изработува олуци, секаков вид обшивки и сите елементи за покривните системи, што значи дека на едно место ќе бидат решени сите ситуации за изведба на покривот, со сите негови делови и специфични сегменти, до финалниот изглед.

gradbamak1-clubeconomy
gradbamak1-clubeconomy

За да имаме целосна контрола врз квалитетот на проектите што ги изведуваме, како и врз лимарските производи што ги изработуваме, располагаме со сопствен производствен погон со нови современи машини. Воедно, имаме воспоставено долгорочна соработка со големи добавувачи на пластифицирани лимови, кои во секој момент гарантираат за нивниот високиот квалитет, што, пак, е пресудно за квалитетот на нашите производи и на проектите што ги изведуваме. Затоа сме во можност да дадеме гаранција за секој изработен производ.

Компанијата ГРАДБАМАК 1, како дел од македонскиот градежен сектор, се занимава и со изградба на објекти од темел до покрив. Обучената екипа на мајстори од оваа област ни овозможува да понудиме гаранција за квалитет, професионална и брза изведба и монтажа.

ОДЛИЧЕН КАВАЛИТЕТ, СУПЕР ЦЕНИ - 25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

gradbamak1-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Петар Драпшин бр. 2 б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/225 703

Социјални медиуми

Лице за контакт