Filters
Пребарување
ГРАФО СЕРВИС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ИДЕА, ДИЗАЈН, ГРАФИЧКА ПОДГОТОВКА, ПЕЧАТЕЊЕ

Компанијата ГРАФО СЕРВИС се занимава со дизајнирање, подготовка и печатење на:

  • Амбалажа
  • Етикети
  • Каталози
  • Рекламни материјали
  • Книги
  • Образци
  • Широкоформатен печат

Во ГРАФО СЕРВИС може да ви понудиме и дизајн на лого, етикети, каталози, брошури, плакати, календари, визит карти, книги и други рекламни материјали

 

ИСПЕЧАТЕТЕ

ПО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Подетално за компанијата

ГРАФО СЕРВИС

Печатницата ГРАФО СЕРВИС нуди квалитетни печатарски услуги уште од 1992 година. Основана е во Струмица и е првата приватна печатница во градот. Во текот на 25 годишното работење ГРАФО СЕРВИС ги достигна европските стандарди и се вбројува меѓу најдобрите печатници во Македонија.

Види повеќе
grafo-servis-clubeconomy
20 ГОДИШНО ИСКУСТВО

Печатницата има канцелариски и производствен простор со површина од над 1000 м2 и 22 вработени. Располагаме со сопствено дизајн студио, во кое работат професионални дизајнери со 20 годишно искуство.

Нашиот персонал секогаш го прави најдоброто за да ги изработи вашите нарачки навремено и со висок квалитет. Вашите желби и идеи во ГРАФО СЕРВИС ги претвораме во успешно испечатена солуција.

grafo-servis-clubeconomy
ДИЗАЈН

Дизајн на лого, амбалажа, етикети, каталози, брошури, плакати, календари, книги, визит карти и други рекламни материјали.
 

АМБАЛАЖА

Дизајнираме и изработуваме модерна амбалажа, која на вашите производи ќе им даде есклузивен изглед и ќе ги направи посебни и попривлечни за купувачите.

ЕТИКЕТИ

Самолепливи етикети во ролна, табачни етикети (самолепливи и обични), разни форми и димензии.
 
 

КАТАЛОЗИ

Акциски каталози, каталози, брошури, флаери, плакати, во сите формати.
 
 
 

РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

Повеќе видиви рекламни материјали: нотеси, бележници, роковници, календари, воблери рекламни кеси...

КНИГИ

Прелом, дизајн и печатење на книги, весници, монографии, студии... Во сите формати.
 

ОБРАЗЦИ

Сите видови образци на бездрвна хартија и ncr, коверти, сите формати, брендирани.
 

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Печатење на церади, ПВЦ самолепливо банери, рол-банери, билборди...
 

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Панче Пешев бр. 5,
2400 Струмица - Канцеларија
Ул. Гоце Делчев бб,
2400 Струмица - Печатница
Град: Струмица
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа