Filters
Пребарување
HAIR COMPANY - Македонија

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Италијанска професионална програма за нега на коса

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Фризерски салони, козметички салони, салони за убавина

HAIR COMPANY - Македонија

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Италијанска професионална програма за нега на коса

Hair Company

 

HAIR COMPANY е млад и креативен бренд создаден од страна на група млади менаџери. Компанијата успешно комбинира искуство и ентузијазам, нуди динамичен проект посветен на повеќето претприемнички стилисти на новата генерација.
 

HAIR COMPANY вклучува технологија, know-how, креативност и организација и е ценет заради неговата способност да понуди целосен опсег на услуги, производи и оригинални идеи кои даваат задоволство на партнерите, дистрибутерите и на ценетите стилисти.

HAIR COMPANY врши дистрибуција директно до стилистите благодарение на професионалниот квалификуван дистрибутерски тим, кој е совршено обучен и добро запознаен со филозофијата на компанијата - нови производи за нови потреби, иновирајќи стил и начин на работа кој инспирира на професионалнизам и создава чувство на возбудува кај јавноста.

HAIR COMPANY е секогаш внимателен кон вашите потреби. Тој е сигурен и проактивен партнер. Тоа е нова граница, вистинскиот и победничкиот начин за заедничка соработка, обезбедувајќи силен и долготраен успех на вашиот салон!
 
 
 

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. 3 Македонска бригада бр.48 - А, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа