Filters
Пребарување
ХИДРО-АРТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХИДРО-АРТ се занимава со професионална изведба и санација на хидроизолациски работи

Хидроизолација на:
- рамни покриви
- тераси
- жардињери
- темели
- подруми
- базени
- резервари
- купатила...

ХИДРО-АРТ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
специфични работи во градежништвото

ХИДРО-АРТ

 

ХИДРО-АРТ е компанија специјализирана за изведување специфични работи во градежништвото, со главна дејност - изведба на хидроизолација рамни покриви, тераси, зелени покриви, темели, жардинери, санитарни простории, базени,.. Компанијата е формирана на крајот на 2012 година и веќе успеа да обезбеди свое место на македонскиот пазар.

Потврда за нашата висока професионалност и за големиот квалитет на работите што ги изведуваме е фактот што уште во првата година на нашето постоење успеавме да се здобиеме со соодветни сертификати за нашата успешност од најдобрите светски брендови во оваа бранша, како што се SIKA, FIRESTONE и LEISTER.

Покрај овие признанија за квалитетот на работите кои ги изведуваме, уште поголема потврда дека сме на вистинскиот пат се и нашите задоволни клиенти, чиј број секој ден се повеќе се зголемува.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Охридска бр. 4а, 2320 Делчево
Град: Делчево
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)78/621 921

Социјални медиуми

Лице за контакт