Filters
Пребарување
ОРТОДОНЦИЈА д-р МАЈА ПЗУ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ОРТОДОНЦИЈА д-р МАЈА е стоматолошка ординација по ортодонција специјализирана за третман на забно-вилични неправилности со сите видови мобилни и фиксни ортодонтски апарати

- Превентивна и интерцептивна ортодонција, со миофункционални апарати за деца од предучилишна и    училишна возраст
- Мобилни ортодонтски апарати (сите видови), изработени од акрилат, во боја по желба на пациентот
- Фиксни ортодонтски апарати со: метални, порцелански и брекети во боја, конвенционални и самолигирачки брекети, како и лингвални (внатрешни) фиксни апарати
- Алајнери

ОРТОДОНЦИЈА д-р МАЈА ПЗУ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Ординација по ортодонција

ОРТОДОНЦИЈА д-р МАЈА ПЗУ

 

Стоматолошката ординација за ортодонција ОРТОДОНЦИЈАд-р МАЈА е специјализирана за третман на забно-вилични неправилности со сите видови на мобилни и фиксни ортодонтски апарати.

Изведуваме третмани за деца и возрасни, кои опфаќаат:

  • • Превентивна и интерцептивна ортодонција, со миофункционални апарати за деца од предучилишна и училишна возраст

  • • Мобилни ортодонтски апарати (сите видови), изработени од акрилат, во боја по желба на пациентот

  • • Фиксни ортодонтски апарати со: метални, порцелански и брекети во боја, конвенционални и самолигирачки брекети, како и лингвални (внатрешни) фиксни апарати

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Орце Николов бр. 142, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/3178 122

Социјални медиуми

Лице за контакт

Д-р Маја Поп Стефанова Трпоска


Мапа