Понуда - Побарувачка
TOSHIBA inverter воздух/вода топлинска пумпа со ниска потрошувачка на енергија кој претставува најекономичен и најеколошки систем за греење и ладење.
Излезни температури до 60°C на вода и работен опсег во режим на греење до -25°C надворешна температура (Hi Power серија).
Греење на стан од 150 м2 со највисока месечна сметка од 3.000,00 ден (01/2015) - Case study Energija Energy House
ЕНЕРГИЈА доо - Скопје
Тел: +389 (0)2/3061 466
+389 (0)2/3061 467

info@energija.com.mk
www.energija.com.mk
www.energija.
clubeconomy.mk
Компанијата ОВАЛЕКС ТРЕЈД се занимава со продажба на професионална опрема за угостителство, слаткарство и пекарство
Застапници сме за брендовите:
Empero, Mateka, Favoreta, Pendik и Meister - Турција
Venic, Codap и IRCA - Италија
Toshev - Бугарија
Љубезност, гостопримство и врвна услуга во секое време!
ХОТЕЛ САЛИДА 2 – ПРИЛЕП , по повод 1 MAJ, ви нуди 1 ноќевање за две лица со вклучен појадок по цена од само 1800, 00 ден.
Резервирајте на време во ХОТЕЛ САЛИДА 2 и минете незаборавни мигови со вашите најблиски!
ХОТЕЛ САЛИДА / САЛИДА ПЕТРОЛ - Прилеп
Дизајнираме и изработуваме модерна амбалажа, која на вашите производи ќе им даде есклузивен изглед и ќе ги направи посебни и попривлечни за купувачите.
Изработуваме амбалажа за сите индустрии кои произведуваат производи за широка потрошувачка.
ГРАФО СЕРВИС - Струмица
Наш предлог за доручек, вафли од гототвите смеси на Fantasia.
Со чоколаден крем, овошје, ванила крем, со шлаг, со јаворов сируп или пак со пржена сланина и стопен кашкавал... Оставаме на вас.
МАКПРОГРЕС доо - Виница
Производство на масивни плочи со ширинско слепување на елементите, со димензии: ширина до 1 000 мм, должина до 2 600 мм и дебелина од 20, 35, 40, 45 мм
По Ваша нарачка, изработуваме и најразлични елементи и делови за мебел, газишта за степеници, разни видови украсни лајсни, ламперија, патос, и други елементи од дрво
БЦ-ТРАНСКОМ ПАНЕЛ доо - Берово
Тел: +389 (0)33/470 444
+389 (0)71/243 182

info@bc-transkom.mk
www.bc-transkom.mk
www.bc-transkom.
clubeconomy.mk

1 од 732
Добивај newsletter
Компас