Filters
Пребарување
СТЕДИ дооел ВЛЕЧНА СЛУЖБА
Е-пошта: info@stedi.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ВЛЕЧНА СЛУЖБА СТЕДИ

Обезбедуваме брзи, сигурни и евтини услуги за влечење и транспорт на возила во Македонија и странство.
Безбедно и ефикасно.
Подготвени сме да одговориме на сите ваши итни потреби за помош на пат

 

СТЕДИ дооел ВЛЕЧНА СЛУЖБА

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

СТЕДИ ВЛЕЧНА СЛУЖБА - Најдобри услови, во најкус можен рок. Безбедно и ефикасно ќе го одвлечеме и транспортираме вашето возило. Обезбедуваме брзи, сигурни и евтини услуги за влечење и транспорт на возила во Македонија и странство. Целосно сме осигурани, работиме од 2011 година. Подготвени сме да одговориме на сите ваши итни потреби за помош на пат.s

 • Повеќе од 10 години искуство

 • Брзо и навремено, пристигнување за 30 минути

 • Kонкурентни цени - нула скриени трошоци

 • Професионална услуга

 • Достапни сме 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 дена во годината

vlecna-sluzba-stedi-clubeconomy
vlecna-sluzba-stedi-clubeconomy

Обезбедуваме услуги за влечење и транспорт за сите видови возила:

 • Автомобили, комбиња

 • Спортски автомобили

 • Мотоцикли

 • Трактори

 • Каравани

 • Вилушкари

 • Камп приколки

 • Градежни машини...

Превезуваме нови, користени, искршени и хаварисани возила до саканата локација - кога вам ви одговара

 • Влечење и транспорт на возила од странство

 • Влечење и транспорт на возила од граница до автоплац

 • Влечење и транспорт на возило од автосалон до механичар, автоперална или отпад за автомобили

 • Влечење и транспорт на возила на препродавачи или купувачи на автомобили низ Македонија

 • Влечење и транспорт на нови возила од домашни автосалони и увоз

 • Влечење и транспорт на половни возила при продажба, транспорт за технички преглед и сервис и слично

 • Влечење и транспорт на оштетени возила од увоз за резервни делови, од местото на несреќата до саканата локација, без разлика дали е паркинг или гаража, дома или сервис за возила

 • Влечење и транспорт на скршени возила кои ги оставиле сопствениците во студените утра, во гужвите на улиците на Скопје, на паркингот пред зградата каде што работат...

vlecna-sluzba-stedi-clubeconomy
vlecna-sluzba-stedi-clubeconomy

Услугата обезбедена од нас за влечење и транспорт на возила подразбира:

 • Пристигнување во точно договорено време на саканата локација

 • Кревање на возилото на камион или приколка

 • Транспортирање на возилото до саканата локација

 • Превоз на возач/сопственик во кабината на камионот

 • Симнување на возилото од камион или приколка

 • Плаќање на услугата за превоз на лице место или со фактура по извршена услуга.

vlecna-sluzba-stedi-clubeconomy
СТЕДИ ВЛЕЧНА СЛУЖБА е во можност да транспортира возила кои се целосно неподвижни, немаат тркала или се оштетени до тој степен што не можат да се влечат до камионот или приколката, без дополнително оштетување на возилото или на самиот камион/приколка.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 23 Октомври бр. 7а/1-21, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа