Filters
Пребарување
СТЕЛАТЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СТЕЛАТЕКС се занимава со:

- Производство на секаков вид знамиња и јарболи
- Дигитално печатење во полн колор
- Сито печат во шест бои и во полн колор со трансвери
- Везење

Подетално за компанијата

СТЕЛАТЕКС

Компанијата СТЕЛАТЕКС е формирана во 1989 година. На почетокот започнува со мало производство на знамиња. Со текот на својот развој се трудевме да го прошириме производството, како во обем, така и во понуда на поголем број производи. Оформивме погон за возење, сито печатница, како и сопствен погон за производство на јарболи. Денеска може да се пофалиме дека изработуваме амблеми со светски квалитет, а вашето лого го навезуваме на работна облека, капа, маица, блуза, ракав, футрола за фото апарат, чанта...

stelateks-clubeconomy
stelateks-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Во делот на сито печатот се развивавме и достигнавме ниво да можеме да направиме квалитетен отисок на текстил во шест бои од еднаш и печатење во FULL COLOUR техника на знаме, маица, блуза, капа...

Во СТЕЛАТЕКС имаме и сопствено производство на полиестерски јарболи за знамиња. Слободно можеме да кажаме дека денес нашите производи можете да ги сретнете на секој чекор, а листаата од деловни клиенти ни е се поголема.

Услуги кои може да Ви ги понудиме:

  • • производство на секаков вид знамиња, во сите форми и димензии

  • • јарболи

  • • дигитално печатење (знамиња, транспаренти, банери) во полн колор, со широчина од 150 см и неограничена должина

  • • сито печат во шест бои и во полн колор со трансвери

  • • везење (компјутерска обработка, дизајн и подготовка на логото за везење, изработка на амблеми, директно навезување врз капи, маици, блузи, одела, чаршави...)

  • • завеси за деловни простори

stelateks-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Кочо Рацин бр. 17, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа