Filters
Пребарување
СТЕНСО - МАК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СТЕНСО - МАК се занимава со продажба на:

- Работна и заштитна облека за сите професии
- Работни и заштитни обувки за сите професии
- Заштитна опрема за глава, очи, уши
- Заштитна опрема за раце
- Облека, обувки и заштитна опрема за спортски и активности во природа

Подетално за компанијата

СТЕНСО МАК

Компанијата СТЕНСО МАК започна со работа во септември 2016 година и веќе во првата година забележи значајни успеси. Основна дејност на СТЕНСО МАК е увоз и трговија со лична заштитна и работна облека.

stenso-mak-clubeconomy
stenso-mak-clubeconomy

ПРОДАЖЕН САЛОН

Компанијата располага со специјализиран продажен салон и магацински простор, во кои коминтентите може на лице место да се запознаат со нашата програма и да ги изберат производите што им се потребни. Со овој начин на работа ја гарантираме и брзината на испораките, бидејќи можеме да понудиме производи кои веќе ги имаме во нашиот магацин.

stenso-mak-clubeconomy
stenso-mak-clubeconomy

ШИРОКА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

СТЕНСО МАК располага со широка палета производи. Во секој момент имаме повеќе од 4 илјади производи, при што, покрај за типичните индустрии, како што се градежништво, производство на храна, кондиторска индустрија, земјоделство и други индустриски капацитети, имаме и производи за хотелиерство, гастрономија, угостителство, здравство... и за други услужни дејности.

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

Покрај работна и професионална облека, нудиме и голема палета на производи за слободно време и рекреација. Повелете, разгледајте ја нашата понуда на спортска облека и чевли, по конкурентни цени...

stenso-mak-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Производи од реномирани брендови, ПОКАЖАНИ И ДОКАЖАНИ НА ПАЗАРОТ во регионот, од кои го издвојуваме брендот СТЕНСО. Брендови за кои го гарантираме квалитетот и кои постојат повеќе од 15 години на балканскиот пазар.

stenso-mak-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Србија бр. 13 A, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/2775 959

Социјални медиуми

Лице за контакт

Никола Георгиев


Мапа

Документи