Filters
Пребарување
ТОРО КЛИНИНГ СЕРВИСЕС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

TORRO CLEANING SERVICE - ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА:

- Станови
- Деловни објекти
- Тврди подови
- Стаклени фасади
- Чистење на снег со машини
- Чистење на повик со мобилна екипа

ТОРО КЛИНИНГ СЕРВИСЕС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата TCS TORRO CLEANING SERVICE од Скопје нуди професионални услуги на чистење по пристапни цени. Чистење и тековно одржување на станови, куќи, деловни, индустриски, угостителски, спортски и други видови објекти. Машинско чистење и полирање на секаков вид подни површини (тврди и меки), чистење на стаклени фасади, чистење на снег со машини, чистење на повик со мобилна екипа... Исфрлање на шут и генерално чистење на сите видови објекти по изгадба, молеро-фарбарски услуги.

tcs-torro-clubeconomy
tcs-torro-clubeconomy

Нашата услуга е дизајнирана за во вашиот простор хигиената да се одржува детално. Ги користиме најдобрите хигиенски практики во индустријата. Работиме со професионални машини, со одлична екипа, користиме исклучиво еколошки хемиски сретства со антибактериско дејство. Услугите може да бидат секојдневни, неделни или месечни.

Сервисот за чистење TCS TORRO CLEANING SERVICE има обучена мобилна екипа, специјализирана за работа на тешко достапни површини, како и за управување со целокупната гама машини со кои располага компанијата и правилна употреба на средствата за чистење според нивната намена и упатство за дозирање.

tcs-torro-clubeconomy
Со нас се е поинаку. Повикајте не, ние постоиме за вас!

Во TCS TORRO CLEANING SERVICE нудиме пакет услуги фокусирани на редовното и тековното одржување на вашиот имот, приспособени на потребите на вашиот деловен или станбен простор. Нашите услуги се предмет на континуирани иновации и развој, со единствена цел да ви понудиме поквалитетна услуга и да ви заштедиме време и пари. Покрај квалитетот, ние нудиме и максимална професионалност, лојалност, мобилност, исполнителност, ефикасност...

Зошто вреди да го користите TORRO CLEANING сервисот?

- Гарантираме дека сите наши работници ќе работат најквалитетно.

- Вашиот термин кај нас е секогаш загарантиран.

tcs-torro-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Македонско косовска бригада бр. 1/1, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/252 600

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи