Filters
Пребарување
ТЕХНО ПАВЕР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕХНО ПАВЕР се занимава со:
- Производство на павер елементи
- Производство на бетонски елементи
- Производство и транспорт на готов бетон и негово вградување со пумпа

ТЕХНО ПАВЕР дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ТЕХНО ПАВЕР

Друштво за производство, трговија, транспорт и услуги ТЕХНО ПАВЕР дооел, управувано од Јован Јовчев, опстојува на пазарот 16 години.

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

• Производство на павер елементи

• Производство на бетонски елементи

• Производство и транспорт на готов бетон и негово вградување со пумпа

tehno-paver-clubeconomy
tehno-paver-clubeconomy

БЕТОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ 20 X 20

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ 30 X 30

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ 40 X 40

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ - ДУПЛО Т

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ – САЌЕ

• БЕХАТОН ПЛОЧКИ – ХОЛАНД

• ЖАРДИЊЕРИ

• БЕТОНСКИ СТОЛБОВИ

• РЕЉЕФЕН БЛОК

• БЕТОНСКИ БЛОК - ШУНД СО 2 ОТВОРА

• БЕТОНСКИ БЛОК - ШУНД СО 3 ОТВОРА

ТЕХНО ПАВЕР

ТЕХНО ПАВЕР произведува готов бетон, го транспортира со сопствени миксер камиони и го вградува со пумпи од од 24, 28, 36, 41 и 63 метри. Компанијата има бетонски бази во Скопје и во Штип. Се занимаваме и со производство и продажба на сепариран песок.

Располагаме со три производствени линии:

Производствена линија - Радишани за производство на атестирани бехатон плочки со разни димензии, форми и бои, блокови во разни димензии, бетонски рабници, прстени, конуси и други бетонски елементи. Нивна достава со камиони и истовар.

Производсвена линија - Железара за производство на готов бетон МБ 250, МБ 300, МБ 400. За вашите потреби може да произведеме и МБ 500, со контролни испитувања за квалитет.

Производствена линија - Железара за производство на сепариран песок. Продажба и транспорт со кипер.

tehno-paver-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 27 бр. 28, Радишани, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи