Filters
Пребарување
УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА се занимава со:
ГРАДЕЖНИШТВО - ВИСОКОГРАДБА

- Изградба, проектирање и надзор на станбени згради, индивидуални куќи, деловни објекти, хали за индустриско производство
- Продажба на станови

ПРОМЕТ АС - Магацина за продажна на градежни материјали

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001:20008

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Стоваришта за градежни материјали и градежни компании

УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА дооел

Подетално за компанијата

СТОВАРИШТЕ ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ - ПРОМЕТ АС

• Ребраста арматура

• Мрежаста арматура

• Дрвена граѓа

• Цемент

• Материјали за суво малтерисување

• Гипс картони

• Изолативни материјали

• Керамиди

• Ситен градежен алат

• Армирачка жица

• Шајки

• Мрежи за оградување...

Подетално за компанијата

УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА

Основната дејност на компанијата УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА дооел, Струмица е изградба на станбени и нестанбени објекти.

Во овој дел влегуваат изградба, проектирање и надзор, што значи дека е заокружен целиот процес во градежништото, конкретно во високоградбата, со што УНИВЕРЗАЛ ГРАДБА влезе во групата градежни компании способни да реализираат и најкомплицирани проекти, со високи норми кога е квалитетот во прашање. Компанијата располага со сертификатите:

ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, како и OHSAS 18001:20008.

univerzal-gradba-clubeconomy

ГРАДЕЖНИШТВО

Во секторот на градежништво вршиме асфалтирање, изградба и реконструкција на улици. Располагаме со Асфалтерка од типот BOMA G 3F 800C произведена 2012год. со работна површина од 2,5 - 9м. Нудиме и услуги за извршување на градежни работи за кои е наменета асфалтерката.

univerzal-gradba-clubeconomy

Подружница ПРОМЕТ- АС

Во рамките на компанијата работи и Подружницата ПРОМЕТ- АС, лоциран на стариот пат Струмица – Радовиш, на површина од 2000 метри квадратни.

Магацинот располага со градежни материјали за кои вршиме и организираме достава до купувачите.

Магацинот располага со:

• ребраста арматура

• мрежаста арматура

• дрвена граѓа

• цемент

• материјали за суво малтерисување

• гипс картони

• материјали за изолација

• керамиди, ситен градежен алат , армирачка жица, шајки

• мрежи за оградување...

univerzal-gradba-clubeconomy
Поволни цени и достава до купувачите – ПРОМЕТ АС
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ленинова бр. 44,
ГТЦ ГЛОБАЛ“ Кат 2, локал 49, 2400 Струмица
Ул. Климент Охридски бр.3, (Ракиџиски Мост ),
Струмица - ПРОМЕТ АС
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/302 042

+389 (0)34/551 191 - ПРОМЕТ АС

Социјални медиуми

Лице за контакт

Слободан Милчов
Елена Милчова


Мапа

Документи