Filters
Пребарување
ВАЛК ЛОГИСТИК

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВАЛК ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика

Подетално за компанијата

VALK LOGISTIC - една од најдобрите транспортни компании во регионот

VALK LOGISTIC е транспортна компанија основана во 2019 година. Нашите главни канцеларии се во Република Северна Македонија. Името VALK е изведено од партнерската компанија во Холандија „Van Der Valk“, која се занимава со угостителство и има повеќе од 100 хотели во Европа. Основната цел кога ја формиравме VALK LOGISTIC беше на компаниите од регионов да им дадеме целосни решенија кога е во прашање транспортот на нивните производи во и од Европа, при што посебен акцент ставаме на земјите од Западна Европа. VALK LOGISTIC е компанија која има распостранета мрежа на партнери во Западна Европа, што ни овозможува да понудиме најквалитетни, најбрзи и најевтини транспортни услуги. Со други зборови, ние им помагаме на сите наши клиенти да заштедат пари и да ги отстранат границите на пазарот за продажба и испорака на стоки во цела Европа.

valk-logistic-clubeconomy

ТРАНСПОРТ

Наши камиони ги испорачуваат вашите производи од точка А до точка Б на најбрз и најбезбеден можен начин. Возилата на VALK LOGISTIC имаат инсталиран систем за сателитско следење (GPS), со кој имаме можност за следење на нивната локација во реално време. Сите возила задолжително се проверуваат пред да излезат на пат. Нашите камиони се опремени со најновите технологии кои го прават транспортот побрз и поефикасен.

ВОЗАЧИ

Располагаме со тим на професионални возачи на камиони со долгогодишно искуство на кои им се познати речиси сите дестинации во Европа. Тие се подготвени да ги испорачаат вашите производи во било која европска земја на најбрз можен начин. Тие ги знаат сите правила, правни аспекти и закони на земјите во кои возат. На нашите возачи им ги обезбедуваме и сите документи потребни при испораката на стоките.

БЕЗБЕДНОСТ

Во VALK LOGISTIC секогаш го прашуваме клиентот како сака да му бидат испорачани стоките. Какво одржување е потребно? Сакаме клиентот да им верува на нашите услуги пред да ги испорачаме. Пред да започнеме со транспортот на стокаите, на клиентот му даваме слика за тоа како тој ќе се одвива и го прашуваме дали тоа му се допаѓа.
 

КВАЛИТЕТ

Гаранција за квалитетот е нашето долгогодишно искуство во транспортот на стоки низ Европа. Нашите возила се со одличен квалитет, со најнови мотори со стандард Еуро 6, што ни овозможува да немаме никакви проблеми при влез во европските земји. Доколку некое возило не е во соодветна форма, тоа нема да бидат пуштени на пат додека не бидат целосно проверено и правилно сервисирано.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона, 1226 село Желино
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/388 788

Социјални медиуми

Лице за контакт