Filters
Пребарување
ВЕЛКОМ ТРЕЈД доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВЕЛКОМ ТРЕЈД се занимава со:

- Сервис за товарни и приклучни возила
- Станица за технички преглед
- Продавница за делови

ВЕЛКОМ ТРЕЈД доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

СТАНИЦА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Во рамките на компанијата ВЕЛКОМ ТРЕЈД функционира станица за технички преглед на моторни возила. Станицата располага со современи дијагностички апарати и уреди за утврдување на техничката состојба на моторните возила.

Станицата работи секој ден (понеделник – сабота) од 07:30 до 16:30 часот.
Во близина на станицата има осигурителни компании кај кои можете да го осигурате Вашето возило, да направите каско или да извадите зелен картон.

Во склоп на техничкиот преглед добивате и поправање на ситни недостатоци кои се откриени при прегледот, во нашиот автосервис.

Види повеќе
velkom-trejd-clubeconomy

СЕРВИС ЗА ТЕРЕТНИ ВОЗИЛА

Во склоп на Станицата за технички преглед на ВЕЛКОM ТРЕЈД работи и сервис за одржување и сервисирање на тешки товарни возила, каде можете да добиете услуга од страна на стручно квалификуван кадар подготвен да ги задоволи вашите потреби.

Сервисниот центар на ВЕЛКОМ ТРЕЈД ДОЕЕЛ Кавадарци функционира како модерен, професионален и исклучително квалитетен мулти бренд сервис. Располага со најнова компјутерска оригинална опрема, најсовремени системи за проверка, тестирање и дијагностичка анализа на сите видови товарни и приклучни возила. Сервисот се опслужува со оригинални резервни делови од познатата германска марка KNORR BREMSE, со оригинален квалитет и гаранција за резервните делови и работните операции. Во коплексот функционира и продавница за секаков вид на резервни делови од познатата германска марка KNORR BREMSE, како и делови од VALEO, COSIBO.

Види повеќе
velkom-trejd-clubeconomy

Сервисот за теретни возила ги нуди следниве услуги:

  • • Комплетна дијагностика на сите видови товарни и приклучни возила со најнова компјутерска оригинална опрема (KNORR BREMSE, HALDEХ)

  • • Вградување и поправка на системите за кочење (ABS, EBS, ECAS)

  • • Дијагностика и поправка на воздушна инсталација на сите товарни и приклучни возила

  • • Поправка на сите видови ZF менувачи

  • • Поправка на INTАRDERI и RETARDERI за сите видови возила

  • • Центрирање (геометрија) на предница со најсовремена технологија

Види повеќе
velkom-trejd-clubeconomy
Прием без закажување, Врвна техничка опременост, Обучен тим
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Западен булевар бр. 129, 1430 Кавадарци
АНТИГОНА СИМ ДОО - Ул. Серта бр.23, 1440 Неготино
Град: Кавадарци
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)43/414 445

+389 (0)43/420 600

+389 (0)77/939 777

+389 (0)71/219 257 - Сервис за товарни возила

+389 (0)70/748 256 - Станица за технички преглед

+389 (0)70/391 542 - Продавница за делови 

 

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа