Маркетинг
Дали ја познавате
Г-ѓа Мраз?


Таа е извонредната понежна половина на најсаканиот човек во светот и годинава ја игра главната улога во новогодишен спот на M&S.

Г-ѓа Мраз не сака да биде славна. Таа е најсреќна кога му помага на своето семејство, нејзиниот сопруг Дедо Мраз и неговите елени за да успеат на време да ги испратат сите подароци. Но, оваа година нејзината тајна е откриена. Г-ѓа Мраз е таен Божиќен оперативец.  Неофицијален Божиќен агент за специјални операции?

 

 

 

07.12.2016


Добивај newsletter
Компас